Ihminen poistamalla tiilet paljastaa valtavan piilotetun yllätyksen takana

Kysy ympärilläsi, ja näyttää siltä, ​​että jokainen asunnonomistaja on valitus elävästä tilastaan. Etuovi on liian sileä. Kylpyhuoneen lattia kallistuu. Mutta ajan myötä, nämä pikkuhiljaa, jotka todella tekevät paikkaa, tuntuvat olevan kotona … ellei tietenkään tämä huijaus ole elävä .

Kun yksi lemmikkikoordinaattori sai puhelun keittiön seinämältä tulevasta outoa kohinasta, hän loi uutena uutena uutena työpäivänä. Mutta heti kun hän poisti ensimmäisen tiilen, hän tuli välittömästi kasvoilleen uransa upeimmalla löydöksellä.

Syyskuun lopulla Tennessee-perhe alkoi hämmentyä, kun he alkoivat kuulla oudoista melustaan ​​tulevan seinänsä. Aluksi he olettaa, että sen täytyy olla jonkinlainen eläin …

Loppujen lopuksi ei ole harvinaista, että eläimet, enimmäkseen jyrsijät, voivat asua kotejaan lämpimissä seinissä, kun sää jää kylmäksi. Mutta ääniä ei koskaan poistunut, kun vuodenaika muuttui, heillä oli vain voimakas

Silloin perhe päätti, että sen on oltava jonkinlainen hyönteinen. He investoivat DIY-bugipommiin ja ottivat sen käyttöön, toivoen, että tämä olisi asia, joka lopulta ratkaisi heidän kammottavan ongelmansa.

Torjunta-aineiden käsittelyn kierroksen jälkeen ei onnistuttu karkottamaan vikoja, jotka oletettavasti tekivät tällaisen mailaa, perhe päätti soittaa ammattiin. He eivät katso enää kuin tuholaisten asiantuntija David Glover.

David oli luottavainen siitä, että kaikki siivekkäiset olennot huminaa perheen seinämässä ei olisi hänen vuosien kokemuksensa mukaista. Mikään ei kuitenkaan olisi voinut valmistautua siihen järkyttävään löytöön, jota hän pian teki.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Kun David tutki kodin keittiön ulkoseinän, hän löysi "itkureiän" (musta rivi alareunassa) ja toinen pieni aukko keittiön ikkunan ja tiilen välillä. Nämä pienet aukot olivat todennäköisesti lähtökohdat mihin tahansa olentoihin päättäneet kääntyä kotiinsa.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Jotta saataisiin tunnettua koko seinän sisälle, David päätti käyttää infrapuna-kameraansa lämpösignaalien vastaanottamiseen. Kun kuvat tulivat takaisin, David oli hämmästynyt siitä, mitä hän näki: mitä se teki itsensä kotona seinät oli valtava!

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

David päätti käyttää savua, kun hän työskenteli vaarallisten haisevien hyönteisten kanssa. Hän myös ruiskutti pienen määrän luonnollista hylkivää, jotta he eivät pääsisi pakenemaan muuhun seinään.

Kun savut hämmästyivät hämmästyttävän hyönteisiä, David tuli töihin laajentamaan itkeä reikää, jotta hän voisi paremmin katsoa sisälle. Heti kun David vei ensimmäisen tiilen seinältä, hänen epäilyksensä tartunnasta vahvistettiin.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Närkästyneiden kotona tapahtuvat tunkeilijat olivat itse asiassa varpunen kiireisiä mehiläisavoita. Ja tuomalla tämän kampanjan koon mukaan, joka oli nyt näkyvissä tiilen läpi, tämä oli todennäköisesti Davidin elämän kovimmat tuholaistorjunta.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

David alkoi poistaa kerrosta tiilikerroksen jälkeen, kaatamalla kaksi koko riviä muutamassa minuutissa. Mutta jokaisella tiilellä, jonka hän poisti, Davidin mahalaukko hiipui hieman enemmän näkyvillä mehiläispesästä, joka ei juuri näyttänyt päättyvän.

Siihen aikaan kun David oli poistanut viisi riviä tiiliä, hän tajusi, kuinka suuri hillo hän oli päässyt sisään. Kun koko pesä lopulta ilmeni, David ei voinut uskoa silmiään …

AllEvents

Pesä oli täysin massiivinen, sen koko vahingoitti sen yläpuolella olevaa keittiön ikkunaa. Davidin mukaan se oli suurin yksittäinen kennorakenne, jonka hän oli koskaan nähnyt!

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Puhuttelevan pesäkkeen lähempi tarkastus, Daavid huomasi, että se sisälsi kolmetoista suljettua kuningattarisolua, joista jokaisella oli erillinen neitsyt kuningatarmehnä. Davidille oli selvää, että tämä pesä ei ollut vain uskomattoman aktiivinen – se kukoisti.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Kun David tarkasti loput pesästä, hän huomasi, että useimmat kuolleet mehiläiset olivat ryhmittyneet vasemmalle puolelle. David päätteli, että tämä oli todennäköistä, jos tuhoaja oli ruiskuttanut alkuperäisen torjunta-aineensa, mutta kemikaaleilla ei ollut mahdollisuutta tappaa koko pesäke.

Modernin maanviljelijä

Vaikka mehiläiset olivat varmasti haitaksi, David tiesi, että yksinkertaisesti tuhoaminen heikentäisi vain maapallolla esiintyvien mehiläisten kuolemantapausten vaikutuksia. Ja niin, David päätti irrottaa pesäkappaleen kappaletta siirtääkseen mehiläiset sopivampaan kotiin.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Kun hän oli poistanut useita hunajakennoja, David huomasi, että suuri osa rakennettiin kaarevaksi kaareksi ja tunneleiksi. David kuvasi oudot kammat näyttäen siltä, ​​että "rakennusmiehistö tässä pesän osassa pudotti happoa." Kuinka outoa!

Huolimatta siitä, että David oli tuhoamassa kotinsa pääasiassa, mehiläiset olivat epäilemättä yhteistyössä hänen ponnisteluihinsä, etenkin niille, jotka olivat juuri ottaneet kuningattaret pois. He jopa kokoontuivat Davidin olkapäähän, kun hän työskenteli.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Kun kammat poistettiin, David alkoi puhdistaa työalueitaan. Kuten voi kuvitella, repimällä auki tiiliseinä ja poistamalla tuhansia mehiläisiä pesää sisältä on melko sotkuinen työ!

Kun hän oli paikoillaan, David päätti sijoittaa laatikon reikään siinä tapauksessa, että kaikki työntekijät, jotka ovat saattaneet pelotella pois, joutuivat takaisin. Loppujen lopuksi pesä ei ole täydellinen ilman työntekijöitä.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Kun David suoritti puhdistuksen, hän oli hämmästynyt tuhansista likaisista pienistä mehiläisistä. "Erittäin hieno, kun ajattelet kaikkia kertoja, kun äitisi kertoi pyyhkivä jalkasi ennen tuloa taloon", David vitsaili.

Bartlett Bee Whisperer / Facebook

Kun pesä on turvallisesti poistettu, David todennäköisesti toimittaa mehiläiset useita alueen hunajayrityksiä. Tehdessään tämän, David toivoo auttavan niitä mehiläishoitajia, jotka tällä hetkellä kohtelevat siirtomaita tappioita.

Los Angelesin Mehiläishoitajien Liitto

Mehiläiset voivat saada huonoa rapia, mutta he ovat olennainen osa maailmanlaajuista maataloutta ja heillä on valtava asema lähes jokaisessa ihmisen arkielämän osa-alueella. Joten ennen kuin menet swatting mehiläinen, joka saa hieman liian lähellä mukavuutta, muistakaa: mehiläiset ovat ystäviä!

Mitä tekisit, jos löysit suuren seinän suuren pesän?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *